Afspraak maken

  • MM slash DD slash JJJJ

Download

Voorbeelddocumenten

Een vakman, kan niet zonder goed gereedschap. Om u als werkgever en werknemer alvast op weg te helpen, hebben onze specialisten al enkele voorbeelddocumenten ter beschikking gesteld. Daarbij blijft het van belang om iedere situatie opnieuw te beoordelen en daar zonodig de voorbeelddocumenten op aan te passen. Twijfelt u of in uw situatie een dergelijk voorbeelddocument volstaat of staat het door u gewenste document er niet bij? Neemt u dan gerust contact op met één van onze specialisten.

Bel ons direct
Plan afspraak in
Ontslagvergoeding Berekenen
Berekenen
pijl-ontslagtoets

We helpen u graag door hetproces heen!

Gratis intakegesprek

Vrijblijvend inzicht in uw situatie en mogelijkheden

Gratis intakegesprek

Vrijblijvend inzicht in uw situatie en mogelijkheden

Modelbrief ontbinding beëindigingsovereenkomst

Indien u na het sluiten van een vaststellingsovereenkomst gebruik wenst te maken van de bedenktermijn, kunt u de vaststellingsovereenkomst ontbinden door middel van deze modelbrief.

Vaststellingsovereenkomstchecklist

Wenst u een vaststellingsovereenkomst te sluiten met één van uw werknemers? Maak dan gebruik van onze checklist en controleer de vaststellingsovereenkomst.

Modelbrief officiële waarschuwing

In het kader van de opbouw van uw personeelsdossier, is het goed om verwijtbaar handelen van uw werknemer vast te leggen middels een zogenoemde waarschuwingsbrief.

Modelbrief aanzegging (geen) voortzetting

In het kader van het voldoen aan uw aanzegverplichting op grond van artikel 7:668 BW, is het goed om tijdig uw werknemer van de (niet-)verlenging op de hoogte te brengen middels een zogenoemde aanzegbrief.

Modelbrief proeftijdontslag

Ontslag van uw werknemer gedurende de proeftijd, kan met onmiddelijke ingang. Het is daarbij wel van belang dat u de inhoud van de brief deugdelijk vorm geeft. Onze specialisten hebben reeds een basismodel voor u opgesteld.

Advocaten-ontslagtoets Ontslagtoets - Henk Folkers

Elke werkdag bereikbaar van 8:30 – 21:00 uur Bel ons direct of plan een afspraak in

Bel gratis 0183-745340
Plan online uw afspraak in