Afspraak maken

  • MM slash DD slash JJJJ

Vaststellingsovereenkomst juridisch advies

Een vaststellingsovereenkomst dient een tweeledig doel, namelijk enerzijds voor u als werkgever om op een goede wijze een arbeidsovereenkomst te laten beëindigen en aanspraken van uw werknemer in de toekomst te voorkomen, alsmede anderzijds voor u als werknemer uw beëindigingsvergoeding en aanspraak op een uitkering veilig te stellen.

Het is dan ook van belang dat er een deugdelijke vaststellingsovereenkomst wordt opgesteld. Onze specialisten kunnen u daarbij helpen.

Opstellen vaststellingsovereenkomst Onze specialisten denken graag met u mee ten aanzien van het opstellen van een deugdelijke vaststellingsovereenkomst, dan wel het beoordelen van een door u te gebruiken vaststellingsovereenkomst. Wij hanteren daarbij vaste prijzen, zodat u op voorhand weet wat uw kosten zijn.

Onze specialisten stellen voor een vaste prijs ter hoogte van € 250,- inclusief BTW een vaststellingsovereenkomst voor u op. Een voorafgaand gesprek waarin de casus wordt besproken, zit hier uiteraard in begrepen.

Advies ten aanzien van de vaststellingsovereenkomst Zowel als werknemer dan wel als werkgever, wilt u graag weten waar u precies voor tekent, dit om verassingen in de toekomst te voorkomen. Onze ontslagspecialisten kijken graag met u mee, waarbij enerzijds met u zal worden besproken wat uw wensen zijn, alsmede anderzijds zal worden beoordeeld wat uw rechtspositie is in de onderhandelingen. Wanneer u een beoordeling wenst van uw vaststellingsovereenkomst, rekenen onze specialisten een vaste prijs ter hoogte van € 181,50 inclusief BTW.

Rechtsbijstand Op uw verzoek, kunnen onze specialisten de onderhandelingen voor u uit handen nemen om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen.

Wanneer u wenst dat één van onze specialisten de onderhandelingen namens u op zich neemt, dan werken wij met regelmaat op basis van vaste prijzen. Neemt u gerust telefonisch contact op om met één van onze specialisten de mogelijkheden dienaangaande te bespreken.

Bel ons direct
Plan afspraak in
Ontslagvergoeding Berekenen
Berekenen
Vaststellingsovereenkomst juridisch advies - Pijl

We helpen u graag door hetproces heen!

Vaststellingsovereenkomst juridisch advies - Gerold Kroon Ontslagtoets - Henk Folkers

Elke werkdag bereikbaar van 8:30 – 21:00 uur Bel ons direct of plan een afspraak in

Bel gratis 0183-745340
Plan online uw afspraak in