Download

Afspraak maken

  • MM slash DD slash JJJJ

Vaststellingsovereenkomst checklist

Een beëindiging van het dienstverband door middel van een vaststellingsovereenkomst, wordt in de praktijk met grote regelmaat toegepast. Waar moet u op letten als werknemer en/of werkgever? Dienen partijen zich na afloop van het dienstverband nog te houden aan (post)contractuele afspraken, worden er vergoedingen uitbetaald? Deze en andere vragen, passeren de revue bij het opstellen van een vaststellingsovereenkomst.

Het is van belang dat door u als werkgever en werknemer een zorgvuldige afweging wordt gemaakt welke afspraken worden opgenomen in de vaststellingsovereenkomst. Op deze wijze worden teleurstellingen in de toekomst voorkomen. De specialisten van Ontslagtoets.nl hebben alvast een checklist voor u opgesteld van onderdelen welke in ieder geval in de vaststellingsovereenkomst dienen te worden verwerkt.

Een vaststellingsovereenkomst is én blijft maatwerk. Onze specialisten denken graag met u mee vanuit uw persoonlijke situatie om zo tot een passende vaststellingsovereenkomst te komen.

Download gratis voorbeeld
Plan afspraak in

Download gratis onze vaststellingsovereenkomst checklist

Download nu

Eerste consult gratis!

Vrijblijvend inzicht in uw situatie en mogelijkheden

Onze klanten aan het woord

8,5

In een onzekere periode, werd door Gerold zekerheid geboden. Ik was verwikkeld in een arbeidsconflict met mijn werkgever en de communicatie verslechterde met de dag. Gerold heeft mijn zorgen uit handen genomen, om uiteindelijk weer een bespreekbare verhouding te creëeren met mijn werkgever. Gerold, bedankt!

8,5

Wij hebben als gevolg van (hevige) concurrentie binnen de markt te maken gekregen met een daling in inkomsten. Zo lang als mogelijk hebben wij geprobeerd om met onze medewerkers de schouders eronder te zetten en te vechten voor onze organisatie, maar uiteindelijk is na overleg met de accountant gebleken dat de organisatie diende te worden gereorganiseerd. Helaas moesten wij afscheid nemen van meerdere werknemers. Met behulp van de specialisten van Ontslagtoets, hebben wij de organisatie kunnen reorganiseren, waarbij eveneens de belangen van de medewerk(st)ers een expliciete plaats innamen bij de vervolgens te bepalen koers. Op deze wijze is een procedure voorkomen en hebben wij op een goede manier afscheid kunnen nemen van onze medewerk(st)ers.

8,2

Op een dag word je geconfronteerd met een werknemer die arbeidsongeschikt raakt en niet wil meewerken aan de re-integratie. Als bedrijf hebben wij daar niet eerder mee te maken gehad en het is dan fijn om te worden bijgestaan door een specialist die onze zorg uit handen neemt.

Vaststellingsovereenkomst controleren - Gerold Kroon Ontslagtoets - Henk Folkers

Elke werkdag bereikbaar van 8:30 – 21:00 uur Bel ons direct of plan een afspraak in

Bel gratis 0183-745340
Plan online uw afspraak in