Afspraak maken

Afspraak maken

 • MM slash DD slash JJJJ

Gratis intake

Ontslagadvies

Ontslag vormt zowel voor de werkgever als voor de werknemer een ingrijpende wending in het dagelijks leven. Het is dan van belang dat u – indien deze stap wordt gezet – zich goed laat adviseren over de risico’s rondom ontslag, maar eveneens over de mogelijkheden in een dergelijk traject.

De ervaring leert dat een proactieve houding van zowel de werknemer als werkgever leidt tot besparing van kosten en moeite op de langere termijn. Laat u op voorhand goed informeren over het (aankomend) ontslag door onze specialisten.

Gedacht kan worden aan de situatie dat u twijfelt of een werknemer ‘the perfect fit’ is voor uw onderneming op langere termijn, of dat u als werknemer twijfelt aan de intenties van uw werkgever voor de langere termijn. U kunt dan advies inwinnen over de te bewandelen weg in uw situatie. Samen bekijken we wat uw mogelijkheden zijn, zodat tijdig effectieve stappen kunnen worden genomen. Is er reeds een procedure opgestart door uw werkgever, dan staat één van onze specialisten voor u klaar en zal uw belangen behartigen in de procedure.

Bel ons direct
Plan afspraak in
Ontslagvergoeding Berekenen
Berekenen
Ontslagadvies - Pijl

We helpen u graag door hetproces heen!

Gratis intakegesprek aanvragen

Vrijblijvend inzicht in uw situatie en mogelijkheden

Direct persoonlijk contact?
0183-745340 info@ontslagtoets.nl

Ontslag aanvechten

Wanneer een ontslagaanvraag of ontbindingsverzoek bij het UWV of de kantonrechter is voorgelegd is tijdig handelen van belang. Bij het verweer, de verdediging in een gerechtelijke procedure, is het van belang om naast een uitkering ook een zo goed mogelijk financieel resultaat te verkrijgen. Onze specialisten staan voor u klaar en kunnen u bijstaan in het proces.

 • Ontslag via het UWV Indien uw werkgever bij het UWV een ontslagaanvraag heeft ingediend, krijgt u van het UWV bericht waarbij aan u de mogelijkheid wordt geboden om verweer te voeren. Onze specialisten kunnen u daarbij helpen en u die zorg uit handen nemen.
 • Vaststellingsovereenkomst Bij beëindiging van de arbeidsovereenkomst door middel van een vaststellingsovereenkomst is het van belang dat de door de partijen gemaakte afspraken volledig en correct in de vaststellingsovereenkomst staan vermeld. Onze specialisten hebben hier al vele jaren ervaring mee en kunnen u daarom op juiste wijze adviseren ten aanzien van de vaststellingsovereenkomst.
 • Ontbinding via de kantonrechter Werken in een omgeving waarbij de onderlinge verhoudingen zijn verstoord levert voor zowel de werkgever als de werknemer een stressvolle situatie op. Deze situatie kan resulteren in een ontbindingsprocedure bij de kantonrechter. Veel mensen voelen zich in dit soort situaties fijner met een specialist aan hun zijde. Het geeft rust. Laat u daarom vrijblijvend adviseren door één van onze specialisten.
Bel ons direct Plan afspraak in

Vaste prijzen

Ontslagadviespakket 1

€ 250,- inclusief BTW

 • Adviesgesprek
 • Opstellen c.q. beoordelen vaststellingsovereenkomst

Ontslagadviespakket 2

€ 605,- inclusief BTW

 • Adviesgesprek
 • Opstellen c.q. beoordelen vaststellingsovereenkomst
 • Het voeren van onderhandelingen met werknemer c.q. werkgever

Ontslagadviespakket 3

€ 1.210,- inclusief BTW

 • Adviesgesprek
 • Opstellen van een ontslagaanvraag of het opstellen én indienen van een verzoekschrift ter beëindiging van het dienstverband voor u als werkgever
 • Ofwel het voeren van verweer voor u als werknemer tegen een (ten onrechte) aangevraagd, gegeven of verzocht ontslag.
Gratis intakegesprek
Bel ons direct

97% klanttevredenheid

We helpen u graag door het proces heen!

Ontslagadvies - Gerold Kroon Ontslagtoets - Henk Folkers

Elke werkdag bereikbaar van 8:30 – 21:00 uur Bel ons direct of plan een afspraak in

Bel gratis 0183-745340
Plan online uw afspraak in