Afspraak maken

Afspraak maken

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

Gratis intake

Ontslagadvies

Ontslag vormt zowel voor u als werkgever alsmede voor u als werknemer een ingrijpende wending in uw dagelijks leven. Het is dan van belang dat u – indien deze stap wordt gezet – zich goed laat adviseren over de risico’s rondom een ontslag, maar eveneens over de mogelijkheden in een dergelijk traject.

De ervaring leert dat een proactieve houding van de werknemer alsmede werkgever, leidt tot een besparing van kosten en moeiten op de langere termijn. Een ontslagadvies van onze specialisten op voorhand, is effectiever dan een ontslagadvies dat naderhand wordt verleend wanneer het leed reeds is geschied.

Gedacht kan worden aan de situatie dat u twijfelt of een werknemer ‘the perfect fit’ is voor uw onderneming op langere termijn, dan wel dat u als werknemer twijfelt aan de intenties van uw werkgever voor de langere termijn en u advies wenst over de te bewandelen weg in uw situatie. Samen kan worden bekeken wat uw mogelijkheden zijn, zodat tijdig effectieve stappen kunnen worden genomen. Echter, indien reeds een procedure aanhangig is gemaakt, volstaat geen proactieve reactie meer en zal één van onze specialisten zich in uw zaak vastbijten en uw belangen behartigen.

Bel ons direct
Plan afspraak in
Ontslagvergoeding Berekenen
Berekenen
Ontslagadvies - Pijl

We helpen u graag door hetproces heen!

Gratis intakegesprek aanvragen

Vrijblijvend inzicht in uw situatie en mogelijkheden

Direct persoonlijk contact?
085-0770030 info@ontslagtoets.nl

Ontslag aanvechten

Bij een aanhangig gemaakte procedure bij het UWV of de kantonrechter, is tijdig handelen van belang. Het voeren van verweer is onder meer van belang voor het verkrijgen van een uitkering, maar ook voor het verkrijgen van een zo goed mogelijk financieel resultaat. Onze specialisten staan voor u klaar en kunnen u bijstaan in het proces.

 • Ontslag via het UWV Indien uw werkgever bij het UWV een ontslagaanvraag heeft ingediend, krijgt u van het UWV bericht waarbij aan u de mogelijkheid wordt geboden om verweer te voeren. Onze specialisten kunnen u daarbij helpen en uw zorg uit handen nemen.
 • Vaststellingsovereenkomst Mochten partijen afscheid willen nemen middels een vaststellingsovereenkomst, dan is het van belang dat de door partijen gemaakte afspraken volledig en correct in de vaststellingsovereenkomst staan vermeld. Onze specialisten hebben hier al vele jaren ervaring mee en kunnen u daarom op juiste wijze adviseren bij de vaststellingsovereenkomst.
 • Ontbinding via de kantonrechter Werken in een omgeving waarbij de onderlinge verhoudingen zijn verstoord, levert voor zowel u als werkgever alsmede u als werknemer een stressvolle situatie op die kan uitlopen op een ontbindingsprocedure bij de kantonrechter. Veel mensen voelen zich in dit soort situaties fijner met een specialist aan hun zijde. Laat u daarom vrijblijvend adviseren door één van onze specialisten.
Bel ons direct Plan afspraak in

Vaste prijzen

Ontslagadviespakket 1

€ 250,- inclusief BTW

 • Adviesgesprek
 • Opstellen c.q. beoordelen vaststellingsovereenkomst

Ontslagadviespakket 2

€ 605,- inclusief BTW

 • Adviesgesprek
 • Opstellen c.q. beoordelen vaststellingsovereenkomst
 • Het voeren van onderhandelingen met werknemer c.q. werkgever

Ontslagadviespakket 3

€ 1.210,- inclusief BTW

 • Adviesgesprek
 • Opstellen van een ontslagaanvraag of het opstellen én indienen van een verzoekschrift ter beëindiging van het dienstverband voor u als werkgever
 • Ofwel het voeren van verweer voor u als werknemer tegen een (ten onrechte) aangevraagd, gegeven of verzocht ontslag.
Gratis intakegesprek
Bel ons direct

97% klanttevredenheid

We helpen u graag door het proces heen!

Ontslagadvies - Gerold Kroon Ontslagadvies - André Bijl

Elke werkdag bereikbaar van 8:30 – 21:00 uur Bel ons direct of plan een afspraak in

Bel gratis 085-0770030
Plan online uw afspraak in