Afspraak maken

  • MM slash DD slash JJJJ

De specialisten van Ontslagtoets.nl kunnen bogen op jarenlange ervaring op hun vakgebied, het arbeidsrecht. Via de website publiceren onze specialisten regelmatig over actuele onderwerpen binnen het arbeidsrecht, maar kunt u ook advies krijgen over de specifieke uitdaging waarmee u wordt geconfronteerd. U kunt uw vragen per e-mail of per telefoon aan ons voorleggen.

Uw ontslagvragen worden beantwoord door de arbeidsrechtspecialisten van Bijl & Kroon advocaten. De specialisten van Bijl & Kroon advocaten zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, ontslag, disfunctioneren, re-integratie en arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van uw situatie kunt u desgewenst direct een afspraak maken met een van de specialisten van dit kantoor.

Bel ons direct Plan afspraak in
Ontslagvergoeding Berekenen
Berekenen
pijl-ontslagtoets

We helpen u graag door hetproces heen!

Gratis intakegesprek aanvragen

Vrijblijvend inzicht in uw situatie en mogelijkheden

Direct persoonlijk contact?
085-0770030 info@ontslagtoets.nl

Maak kennis met onze advocaten

Advocaten-ontslagtoets

mr. G.H. (Gerold) Kroon

Gerold heeft verscheidene jaren ervaring in het adviseren van (en zo nodig procederen voor) werknemers en werkgevers op het gebied van het arbeidsrecht. Zo adviseert en voor zover nodig procedeert Gerold voor u als werknemer onder andere ten aanzien van het aangaan van een arbeidsovereenkomst, loonvorderingen, re-integratie, beëindiging van de arbeidsovereenkomst.

Voorts adviseert Gerold de ondernemer onder andere over arbeidsrechtelijke ‘uitdagingen’ als reorganisaties, re-integratie en personeelsbeleid, alsmede houdt Gerold zich bezig met het opstellen van arbeids- en beëindigingsovereenkomsten.

Advocaten-ontslagtoets

mr. A. (André) Bijl

Vanaf het begin van zijn carrière verleent André rechtsbijstand aan particulieren en ondernemers op het gebied van het arbeidsrecht in de ruimste zin des woords. Hij is de specialist bij zaken die zien op loongeschillen, de beëindiging van het dienstverband, de arbeidsongeschikte werknemer en het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Waar mogelijk, kijkt André met u mee of een geschil minnelijk kan worden opgelost en waar noodzakelijk procedeert André in het kader van de waarborging van uw belangen.

Elke werkdag bereikbaar van 8:30 – 21:00 uur Bel ons direct of plan een afspraak in

Bel gratis 085-0770030
Plan online uw afspraak in