Afspraak maken

  • MM slash DD slash JJJJ

Over ons

De specialisten van Ontslagtoets.nl kunnen bogen op jarenlange ervaring op hun vakgebied, het arbeidsrecht. Via de website publiceren onze specialisten regelmatig over actuele onderwerpen binnen het arbeidsrecht, maar kunt u ook advies krijgen over de specifieke uitdaging waarmee u wordt geconfronteerd. U kunt uw vragen per e-mail of per telefoon aan ons voorleggen.

Uw ontslagvragen worden beantwoord door de arbeidsrechtspecialisten van Folkers Advocaten. De specialisten van Folkers Advocaten zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, ontslag, disfunctioneren, re-integratie en arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van uw situatie kunt u desgewenst direct een afspraak maken met een van de specialisten van dit kantoor.

Bel ons direct Plan afspraak in
Ontslagvergoeding Berekenen
Berekenen
pijl-ontslagtoets

We helpen u graag door hetproces heen!

Gratis intakegesprek aanvragen

Vrijblijvend inzicht in uw situatie en mogelijkheden

Direct persoonlijk contact?
0183-745340 info@ontslagtoets.nl

Maak kennis met onze advocaten

Advocaten-ontslagtoets

mr. G.H. (Gerold) Kroon

Gerold heeft verscheidene jaren ervaring in het adviseren van (en zo nodig procederen voor) werknemers en werkgevers op het gebied van het arbeidsrecht. Zo adviseert en voor zover nodig procedeert Gerold voor u als werknemer onder andere ten aanzien van het aangaan van een arbeidsovereenkomst, loonvorderingen, re-integratie, beëindiging van de arbeidsovereenkomst.

Voorts adviseert Gerold de ondernemer onder andere over arbeidsrechtelijke ‘uitdagingen’ als reorganisaties, re-integratie en personeelsbeleid, alsmede houdt Gerold zich bezig met het opstellen van arbeids- en beëindigingsovereenkomsten.

Advocaten-ontslagtoets

mr. H. (Henk) Folkers

Henk Folkers houdt zich met name bezig met het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht (onder andere huurrecht) en het (economisch) strafrecht. Gelet op de veelzijdige en vaak voor de leek onbegrijpelijke procedures en regelingen, stelt Henk de cliënt in het middelpunt alvorens hij aan de zaak begint. ‘De cliënt moet begrijpen waar de schoen juridisch wringt’. Bij iedere zaak is het motto van Henk dan ook: ‘Ken uw cliënt.’

Elke werkdag bereikbaar van 8:30 – 21:00 uur Bel ons direct of plan een afspraak in

Bel gratis 0183-745340
Plan online uw afspraak in